Keräilyesineiden kehystäminen

Meillä on usean vuoden kokemus erilaisten keräilyesineiden kehystämisestä. Keräilyesineiden kehystäminen on paljon muutakin kuin pelkkää kehystämistä. Siihen kuuluu mm. esineiden sommittelu ja mahdollisesti taustan päällystäminen juuri siihen sopivalla kankaalla.

Kolikoiden kehystäminen

Kolikot voidaan laittaa esille niin, että ne näkyvät molemmin puolin.
Paspaan eli aukkopahviin- tai kankaaseen leikataan kolikoille aukot ja laitetaan lasi myös taustapuolelle, jotta kolikon molemmat puolet ovat ihailtavissa. Jos halutaan lisätä arvokkuutta, paspa päällystetään esim. sametilla tai silkillä. Kysy lisää!

Korujen ja mitalien kehystäminen

Koruille ja mitaleille rakennetaan vitriini ja tausta päällystetään sopivalla kankaalla, esim. sametti- tai silkkikankaalla. Saat koruille ja mitaleille arvoisensa miljöön.

Postimerkkien ja seteleiden kehystäminen

Arvokkaat tai muuten merkittävät postimerkit ja setelit pääsevät esille kauniisti ja turvallisesti parhaiten niille suunnitellussa kehystyksessä.

Pelipaitojen kehystäminen

Kiinnitämme pelipaidat tekstiiliä vahingoittamatta paitaa korostavaan taustaan. Muun muassa Teemu Selänne on luottanut ammattitaitoomme. Suunnittelemme ja toteutamme myös juuri sinun pelipaidalle/-paidoille sopivia vitriinikokonaisuuksia.

Urheiluvälineiden kehystäminen

Erilaiset urheiluvälineet, kuten nyrkkeilyhanskat, pelitossut, mailat, pallot pääsevät näyttävästi esille joko seinä- tai pöytävitriinissä. Kehystykseen on mahdollista kiinnittää kaiverrettu nimilaatta korostamaan esineen arvoa ja sitä koskevia tietoja.

Teemme keräilyesineiden kehystyksiä Helsingin Ullanlinnassa sijaitsevassa toimipisteessämme. Tule käymään tai ota yhteyttä!

Tutustu myös:

 

Ota yhteyttä