Kehyksiä ja kehystyspalvelua Helsingin Ullanlinnassa

Valmistamme ja entisöimme kehyksiä taideteoksiin ja muihin pintoihin, joihin kehystä tarvitaan. Olemme erikoistuneet ennen kaikkea yksilöllisten mittatilauskehysten valmistamiseen.

Kehystämme muun muassa:

  • Öljy- ja akryylimaalaukset
  • Taidegrafiikan vedokset
  • Akvarelli-, guassi- ja pastellimaalaukset
  • Sekatekniikan työt
  • Valokuvat, julisteet ja painokuvat
  • Käsityöt ja tekstiilit
  • Keräilyesineet
  • Peilit
  • Asukas- ja ilmoitustaulut

Valmistamme perinteisten suorakulmaisten kehysten lisäksi myös muun muotoisia kehyksiä: pyöreitä, soikeita, epäsäännöllisen muotoisia… Ota yhteyttä ja kysy lisää! Voit myös tulla juttelemaan liikkeeseemme Helsingin Ullanlinnassa.

Kehys tuo teoksen ominaislaadun esiin

Aloitamme kehystyksen tutustumalla kehystettävään työhön. Pohdimme yhdessä asiakkaan kanssa, millainen kehys tuo teoksen ominaislaadun parhaiten esille. Ensimmäisenä valitaan kehyksen profiili ja sen jälkeen kehyksen väri ja mahdollinen pintakäsittely.

Kehystysmateriaalit

Materiaalit kehystykseen valitaan aina työtä kunnioittaen ja sen tarpeet huomioiden. Kehyksissä materiaali on aina hyvälaatuista eikä niissä käytetä sademetsien puuta. Kehykset tulee olla riittävän vahvat suojaamaan ja kannattamaan työtä ja kartonkimateriaalien tulee olla ns. konservoivia, jotka eivät vahingoita kohdetta eivätkä itse muutu olomuodoltaan.

Kehysten monet vaihtoehdot

Öljymaalauksissa kullatut ja hopeoidut kehykset ovat säilyttäneet suosionsa, ja öljymaalaukseen valitaankin usein kullattu tai hopeoitu kehys. Suunnittelemme mahdolliset kehysornamentit maalauksen ominaisluonteen pohjalta.

Yksilöllisten, käsityönä valmistettujen kehysten lisäksi tarjoamme myös edullisempia tehdasvalmisteisia puu- ja metallilistoja. Valikoimastamme löytyy sileitä ja ornamentaalisia puulistoja. Metallikehyksiä valmistamme kiiltävästä, mattapintaisesta, harjatusta, värjätystä ja maalatusta alumiinilistasta.

Lasivalinta vaikuttaa lopputulokseen

Lasivalinnalla on suuri vaikutus kehystyksen ulkonäköön. Vaihtoehtoina ovat tavallinen kirkas lasi ja ns. näkymätön lasi, jonka heijastus on vain n. 1 % tavalliseen kirkkaaseen lasiin verrattuna, sekä akryylilasi. Lisäksi laseja löytyy eri UV-suojauksilla.

Teemme kehystyksiä Helsingin Ullanlinnassa sijaitsevassa toimipisteessämme. Tule käymään tai ota yhteyttä!
Tutustu myös: Taulun kehystyksen hinta – Mitä kehystys maksaa?

Ota yhteyttä