Kehystyspalvelu Helsingin Ullanlinnassa

Valmistamme ja entisöimme kehyksiä taideteoksiin ja muihin pintoihin, joihin kehystä tarvitaan. Olemme erikoistuneet valmistamaan taulun kehyksiä mittojen mukaan. Suunnittelemme kehyksen aina siten, että teoksen ominaislaatu pääsee mahdollisimman hyvin esille. Taulujen kehystämisen lisäksi suunnittelemme ja toteutamme yksilöllisiä kehyksiä esimerkiksi peileihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Voit myös tulla juttelemaan kehysliikkeeseemme Helsingin Ullanlinnassa.

Kehykset mittojen mukaan

Kehystämme muun muassa:

  • Öljy- ja akryylimaalaukset
  • Taidegrafiikan vedokset
  • Akvarelli-, guassi- ja pastellimaalaukset
  • Sekatekniikan työt
  • Valokuvat, julisteet ja painokuvat
  • Käsityöt ja tekstiilit
  • Keräilyesineet
  • Peilit
  • Asukas- ja ilmoitustaulut

Valmistamme perinteisten suorakulmaisten kehysten lisäksi myös muun muotoisia kehyksiä: pyöreitä, soikeita, epäsäännöllisen muotoisia… Vain mielikuvitus on rajana!

Kehykset
Kehyksiin voidaan luoda yksilöllisiä yksityiskohtia.

Kehys tuo teoksen ominaislaadun esiin

Aloitamme kehystyksen tutustumalla kehystettävään työhön. Pohdimme yhdessä asiakkaan kanssa, millainen kehys tuo teoksen ominaislaadun parhaiten esille. Ensimmäisenä valitaan kehyksen profiili ja sen jälkeen kehyksen väri ja mahdollinen pintakäsittely.

Grafiikan kehykset
Kehykset korostavat teoksen piireitä.

Kehyksen laadukkaat materiaalit suojaavat työtä

Materiaalit kehystykseen valitaan aina työtä kunnioittaen ja sen tarpeet huomioiden. Kehyksissä materiaali on aina hyvälaatuista eikä niissä käytetä sademetsien puuta. Kehysten tulee olla riittävän vahvat suojaamaan ja kannattamaan työtä. Kartonkimateriaalien tulee olla ns. konservoivia, jolloin ne eivät vahingoita kehystettävää kohdetta eivätkä itse muutu olomuodoltaan.

Kehysten monet vaihtoehdot

Öljymaalauksissa kullatut ja hopeoidut kehykset ovat säilyttäneet suosionsa, ja öljymaalaukseen valitaankin usein kullattu tai hopeoitu kehys. Suunnittelemme mahdolliset kehysornamentit maalauksen ominaisluonteen pohjalta.

Taulun kehystäminen
Kullatut kehykset ovat säilyttäneet suosionsa.

Yksilöllisten, käsityönä valmistettujen kehysten lisäksi tarjoamme myös edullisempia tehdasvalmisteisia puu- ja metallilistoja. Valikoimastamme löytyy sileitä ja ornamentaalisia puulistoja. Metallikehyksiä valmistamme kiiltävästä, mattapintaisesta, harjatusta, värjätystä ja maalatusta alumiinilistasta.

Lasi vaikuttaa lopputulokseen

Lasivalinnalla on suuri vaikutus kehystyksen ulkonäköön. Vaihtoehtoina ovat tavallinen kirkas lasi, akryylilasi ja ns. näkymätön lasi, jonka heijastus on vain noin 1 % tavalliseen kirkkaaseen lasiin verrattuna. Lisäksi laseja löytyy eri UV-suojauksilla.

Teemme kehystyksiä Helsingin Ullanlinnassa sijaitsevassa toimipisteessämme. Tule käymään tai ota yhteyttä!

Tutustu myös:

 

Ota yhteyttä